Радина Стоянова спечели три златни медала на държавното първенство по художествена гимнастика

Шампионката в многобоя Радина Стоянова от Левски спечели още три златни медала на обръч, на топка и на бухалки, както и бронзов медал на лента на финалите на отделните уреди при девойки младша възраст на държавното първенство по художествена гимнастика, категория А, което се провежда в зала „София“.

Гергана Чанева от Елизабет Ритмика взе две сребърни отличия на топка и бухалки, Христина Глушкова (Грация) завоюва сребро на обръч и бронз на бухалки, Валерия Александрович (Олимпия 74) се окичи с бронзовото отличие на обръч, а Иванина Асенова (София спорт 2017) спечели бронз на топка.

На лента шампионка стана Михаела Тодорова (София спорт 2017), а сребърото взе Рая Недялкова (Теа Денс).

При девойки младша възраст до 10 години шампионката в многобоя Миа Александрова от Левски спечели златния медал за без уред и бронзов медал на въже.

Носителката на сребърен медал в многобоя Арина Швец (Левски) завоюва злато на въже и на топка, както и сребро на без уред.

Сребърен медал на въже и бронзовите медали на без уред и топка спечели Дария Манчева (Левски Триадица) която е и носителка на бронзовия медал в многобоя, а Виктория Евтимова (Илиана) се окичи със сребро на топка.

Последвайте нашия канал „Спорт по БНТ“ във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Източник: bntnews.bg