Пинк в шок! Фенка хвърли праха на майка си на сцената (ВИДЕО)

0

П евицата Пинк остана безмълвна по време на концерт, когато фен хвърли на сцената торбичка с кремираните останки на майка си.

В началото на концерта си на фестивала „British Summer Time“ в лондонския Хайд парк, Пинк вдигна голяма торбичка с бял прах, която беше оставена на сцената.

„Това майка ти ли е?“ – попита тя момичето, което хвърли пакетчето на сцената. „Не знам как се чувствам по този въпрос.“

След това видимо зашеметената певица постави пакетчето на земята зад високоговорителите пред сцената и продължи да изпълнява актуалната си песен “Just Like A Pill“.

Пинк може и да не знаеше как се чувства, но феновете в социалните мрежи със сигурност знаеха, като нападнаха посетителката на концерта за постъпката.

„Някой е дал пепелта на майка си на Пинк. Имам нужда вие да имате граници като момиче?“, пише един от феновете.

„Тя се справи добре, защото аз определено щях да се ядосам, че някой ми е подал пепелта на майка си“, каза друг.

„Имам чувството, че охраната на концерта ще бъде като преминаване през TSA, ако хората не спрат да се държат странно“, написа друг.

Инцидентът последва поредица от скорошни случаи на прекрачване на границите по време на концерти на поп звезди, като певицата Bebe Rexha, която получи шевове, след като посетител на концерт хвърли телефон в главата ѝ, а колежката ѝ Ava Max внезапно прекрати скорошно шоу, след като фен нахлу на сцената и я удари в лицето.

Пинк ще се завърне в Австралия – най-големия пазар за турнета – за поредица от концерти на стадион през февруари 2024 г.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *