Пенев: Сега ще бъде още по-трудно

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев заяви след домакинската загуба с 0:2 от Локомотив София, че тимът му не е бил ефективен пред гола.

„По принцип добър мач, без надмощие на нито един от двата отбора, но не бяхме ефективни пред гола. Това ни коства да печелим точки. Така стана и днес“, заяви Пенев и продължи:

„Имаме млади футболисти, работим с тях и съм доволен от тях и целия отбор. Що се касае до младите е важно да има стратегия. От днес за утре не става. Ще продължим да ги налагаме и да им даваме възможности.“

„Имаме добра резервна скамейка, позволявам си да правя ротации, което е важно. Наясно сме, че ще ни е трудно. Сега ще бъде още по-трудно. Остават четири мача и не трябва да има никакво отпускане“, каза още наставникът на Хебър.

„Всеки иска да печели точки. Много хора очакваха да победим днес, но не се случи. Ние не се предаваме и ще се борим до последно“, добави Любослав Пенев, а по повод срещата с Лудогорец следващата седмица за Купата на България, треньорът заяви: „Ние ще се подготвим за четвъртък и ще си изиграем мача.“

Източник: bntnews.bg