Падение! Патрашкова мъртво пияна, заплашва със самоубийство! Мъжът й станал баща на близнаци зад гърба й, върти тайно семейство с руса красавица (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Семейните скандали на журналистката довели медиите й до упадък. Вестник “Филтър” и едноименният сайт били пред фалит, кълнат се журналисти от кухнята

Изневери, незаконни деца, алкохолизъм и тежък професионален упадък бележат личния и делови живот на Кристина Патрашкова, издават нейни подчинени. Семейството на екстравагантната журналистка е разбито, а мъжът й Иво Димитров настоявал за незабавен развод. И това било само върхът на айсберга. Издателката на в. “Филтър” наскоро научила, че преди цели девет години съпругът й тайно е станал баща, и то не на едно, а на две деца. Т.е близо десетилетие колекционерът на незаконни антики я е мамил грозно, водил е двойнствен живот и е създал паралелно семейство.

Втората му жена и майка на децата му е бургазлийката Златина Ставрева. Освен, че е с 22 години по-млада от Патрашкова, конкубинката била истинска красавица – изваяна като статуетка, висока, фина и изящна, с руси коси и кукленско личице, без да броим апетитния бюст и сочно дупе, станали още по-женствени след раждането. За сравнение между престарялата, амортизирана от пиянство матрона и младата й конкурентка не можело да става дума. На всичко отгоре Златина била изключително интелигентна и импонирала отлично в интелектуалните пристрастия на Иво Димитров.

За капак, бременността и майчинството не били плод на “скъсан презерватив”, а съзнателно решение на Иво и любовницата му. В Бургас се шушука, че двойката дори прибегнала до инвитро в скъпа клиника и така на бял свят се появили разнояйчните близнаци Ангел Ивов Димитров и София Ивова Димитрова. В знак на любов и на сериозни намерения, мъжът на Патрашкова купил и обзавел за тайното си семейство супер луксозен апартамент на баровската бургаска улица “Оборище”, и то с пари от общата му сметка с престарялата медийна издателка.

Това бил допълнителен и зловещ удар по сринатото й самочувствие. Ялова в буквалния смисъл на думата, компрометирана морално и разсипана от пороци, днес 62-годишната Патрашкова е на прага да изгуби единственото стабилно нещо в живота си – брака с Иво Димитров. Прочие тя му е втора съпруга и навремето го разделя с първата му жена – отново по-младата от нея Мария Чакърова, от която Димитров има дъщеря на име Биляна.

Крахът в семейния и сексуален живот тласнали за кой ли път Патрашкова към дъното, кълнат се нейни подчинени журналисти. Тя започвала деня си с промишлени количества уиски, обвита от талази цигарен дим. За да избие напрежението, често бъркала в касата на в. “Филтър” и профуквала оскъдния бюджет за кичозни дрехи и украшения, докато екипът стои без заплати. Качеството на вестника и присъдружния му сайт също ударили дъното, служителите бягали, а рекламодателите си намирали извинение да разтрогнат и без друго символичните договори.

Притисната до стената, Кристина Патрашкова започнала да подлага неверния си мъж на нескончаеми психоатаки. През ден му крещяла по телефона, че ще се посегне на живота си ако бракът се разпадне и дори му пращала снимки с шепа хапчета на нощното си шкафче, уверявайки го, че ще ги изпие за да отлети към един по-добър свят.

Видяла, че пернишките трагедии не хващат декиш, журналистката обърнала дебелия край, уверявайки неверника, че ще го тикне в затвора. Припомняме, че срещу 59-годишния Иво Димитров бе стартирала разработка за притежание на незаконни антични предмети, обирани от гробове и могили. Благодарение на дебелите политически връзки на Кристина, разработката бе смачкана от бившия вътрешен министър Младен Маринов. Ако обаче прелюбодеецът напуснел закърнялото откъм любов и секс съпружеско ложе, следващото място, на което ще спи щял да е следственият арест, кълняла се истеричната издателка.

Така, разкъсван между двете си невръстни дечица и до болка втръсналата му жена, Димитров за момента не смеел да направи рязко движение и от далеко пробвал да оправи проблема си с правосъдието.

Как мъжът на Патрашкова се забърква в долнопробни иманярски схеми, с колко пари е ощетил бюджета и кои са полицаите и магистрати, които го пазят, очаквайте в следващ репортаж.

Източник: kriminalni.com