Охранители пребиха във Варна футболист в дискотека

5

О хранители в дискотека във Варна пребиха футболиста на Черно море – Велислав Василев, предава БГНЕС.

Инцидентът е станал преди няколко дни, разказа самият играч за случилото се.

Мъж изпадна в мозъчна смърт след побой пред дискотека

„Бяхме се събрали с приятели в една от дискотеките в града. В някакъв момент до мен се приближи един от охранителите в заведението, хвана ме за ръката и започна да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми каза беше: „На теб колко пъти ще ти обяснявам да не се облягаш на масата“. Изобщо не разбрах за какво става въпрос и в момента, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула. След като паднах на земята, усетих ритници. В някакъв момент ме вдигнаха и отново ме повлякоха към изхода. Докато ме влачиха, усетих как друг охранител, който беше до входа, ме удари с юмрук в носа. Не можах да се предпазя, тъй като ми държаха ръцете. След това ми се губи какво точно се случи“, посочи Василев.

От охраната предупреждавали клиент няколкократно да не се подпира на масата, като това било изискване на собствениците. Впоследствие охранител объркал човека и нападнал Василев.

Младеж е в кома след побой в дискотека

Любопитното е, че фирмата, охраняваща обекта, носи името на градския съперник на „Черно море“ – „Спартак“. Но това е просто съвпадение на имената.

Състоянието на играча притеснява лекарския щаб на „Черно море“ преди гостуването на ЦСКА на 4 април – мач от турнира за Националната купа на България по футбол.

Източник: vesti.bg