Оперираха Кейт Мидълтън

5

К ейт Мидълтън- принцесата на Уелс е претърпяла планирана коремна операция в частна болница в Лондон, съобщи дворецът Кенсингтън.

Операцията във вторник е била успешна и Катрин ще остане в болница от десет до 14 дни, съобщиха от двореца.

В изявление дворецът пише: „Нейно кралско височество принцесата на Уелс беше приета вчера в Лондонската клиника за планирана коремна операция.

„Операцията беше успешна и се очаква тя да остане в болница от десет до четиринадесет дни, преди да се върне у дома, за да продължи възстановяването си.

„Въз основа на настоящите медицински съвети е малко вероятно тя да се върне към обществените задължения преди Великден.“

Изявлението продължава: „Принцесата на Уелс оценява интереса, който ще предизвика това изявление. Тя се надява, че обществеността ще разбере нейното желание да поддържа колкото се може повече нормалност за децата си; и желанието ѝ личната ѝ медицинска информация да остане поверителна.“

От двореца казаха, че ще предоставят актуална информация за напредъка на Нейно кралско височество само „когато има важна нова информация за споделяне“.

„Принцесата на Уелс иска да се извини на всички засегнати за факта, че трябва да отложи предстоящите си ангажименти. Тя очаква с нетърпение да възстанови възможно най-много хора, колкото е възможно по-скоро“, добавиха от двореца.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *