Обсебена от Селена Гомез: 4 доказателства, че Хейли Бийбър е

0

П рез последните години ставаме свидетели на множеството драми между Селена Гомез и Хейли Бийбър, а причината да се случват е не кой да е, а Джъстин Бийбър.

Селена и Джъстин стартираха връзката си през 2010 г., но множеството трудности в отношенията им доведоха до неколкократното им разделяне и събиране. През 2018 г. Джъстин се ожени за Хейли Бийбър, която бе негова многогодишна фенка и най-добра приятелка.

Общо взето съперничеството между двете жени може да се тълкува като продължение на сложните отношения между Селена и Джъстин. Сякаш въпреки изминалите години от раздялата им, е останала тръпка между тях, което не се нрави на сегашната му съпруга.

В последно време бившата и настоящата половинка на Бийбър са едни от най-коментираните личности в Интернет, като намесена в драмата е и небезизвестната Кайли Дженър. Представителката на клана Кардашиян и Хейли директно отправят нападки към Селена, което предизвика бунт в социалните мрежи.

Много фенове са убедени, че Хейли Бийбър е обсебена от Селена Гомез и разпространяват доказателства за това. Всъщност е всеизвестно, че сегашната половинка на певеца някога е била почитателка на „Джелена“ (наименованието на връзката между Селена и Джъстин). Говори се, че оттогава моделът е била обсебена от актрисата, опитвайки се да бъде като нея, да ѝ отнеме гаджето, да се облича като нея и дори да копира нейните проекти, за да постигне същия успех.

  • Татуировката

Феновете забелязаха, че Селена и Хейли имат една и съща татуировка на буквата „g“, точно на едно и също място. На 4 юни 2015 г. Селена е снимана за първи път с татуировката, посветена на по-малката ѝ сестра Грейси. 12 дни по-късно Бийбър публикува в Instagram снимка, показваща абсолютно идентичен татус, който според нея символизира почит към Джорджия – дъщерята на пастора на Zoe Church, която е родена с рядка мозъчна малформация.

  • Козметичната марка

През 2020 г. Селена стартира своята марка за грим под името Rare Beauty. Две години по-късно Хейли стартира своя собствена линия за красота под името Rhode и казва абсолютно същото като Селена, когато описва своите устойчиви продукти.

  • Готварското шоу

По време на пандемията Селена стартира своето готварско шоу по HBO с много оригинална концепция, тъй като всичко беше заснето в нейната кухня. Две години по-късно Хейли също направи премиера на своето готварско шоу и да, със същата концепция като тази на Селена.

  • Едни и същи фрази

Няколко пъти Хейли Бийбър беше публично обвинявана, че буквално възпроизвежда фразите на Гомез в интервютата си. През 2014 г., по време на интервю, Селена бе попитана „Какво би искала хората да знаят за теб?“ и тя даде уникален отговор: „Сърцето ми“.

Шест години по-късно, през 2020 г. , Хейли Бийбър, гостувайки в шоуто на Джими Фалън, даде абсолютно същия отговор като Селена преди години. „Иска ми се хората да познават сърцето ми“ – това бяха думите на Хейли. Познато, нали?

Но това не е единственото сходство в техните интервюта. През януари 2020 г. Селена гостува в „Шоуто на Елън“ и обясни, че не иска никой да разказва историята ѝ вместо нея и че иска да каже своята версия.

По-малко от месец по-късно, в „Шоуто на Джими Фалън“, съпругата на Джъстин каза почти същите думи като актрисата: „Успях да разкажа моята история и коя бях, вместо да оставя външни хора да го направят вместо мен.“

Още от автора:

Смели и арогантни: Положителните и отрицателните черти на Овните

Атипични сексуални практики: Кои са най-често срещаните парафилии

Мит или реалност: Сексът с чорапи носи повече оргазми?

Три предимства и два недостатъка на случайния секс​

Четири вида прегръдки и тяхното значение

Добър любовник е? Как да разберем още преди да стигнем до спалнята

Най-често срещаните сексуални фантазии

Секс всеки ден: Какви са ползите и вредите

Похот или любов: Как да ги различим?

По темата

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *