„Нещо се обърка с мен и аз бях аут“: Шарън Стоун обвини Холивуд в жестокост

0

Ш арън Стоун обвини Холивуд в жестокост по време на вечерята Raising Our Voices, организирана от The Hollywood Reporter. Думите ѝ са цитирани и от в. „Дейли мейл“.

65-годишната актриса заяви, че трудно си намира работа, след като през 2001 г. е получила инсулт. Тя се е възстановявала в продължение на седем години. По думите на актрисата тя не е успяла да си намери достойна работа в Холивуд в продължение на почти 20 години след събитието. Стоун осъди системата за подобно безразличие.

„Когато това се случи, не исках да казвам на никого, защото знаеш, че ако нещо се обърка с теб, си аут. Нещо се обърка с мен и аз бях аут в продължение на 20 години. Нямах работа“, споделя актрисата.

Стоун подчерта, че „е трябвало да се изправи пред себе си“. Тя разкри, че се е борила с ръководството на студиото, за да защити правото си на адвокат, който да чете договорите ѝ.

„Счупих много стъклени прегради и искам да ви кажа, че беше болезнено беше болезнено да поставям граници – граници на това кой може да влезе в дома ми и какво може да поиска; граници, когато не исках да подпиша договора си в деня, в който започнах да снимам“, каза актрисата.

По-рано Стоун показа фигурата си на нова откровена снимка и зарадва феновете си. Актрисата се е снимала в огледало, разположено в банята на имението ѝ в Маями. Звездата позира отстрани в зелен бикини с анималистичен черен принт. В допълнение към банския костюм Стоун носеше слънчеви очила на марката RayBan и беше пуснала косата си. По лицето ѝ нямаше никакъв грим.

По темата

Източник: vesti.bg