Нещата, които повечето мъже НЕ харесват в леглото

1

К ато цяло се смята, че мъжете по-лесно се отдават на удоволствията от секса. Това обаче не означава, че не може да има неща, които да им попречат да се насладят на момента. 

Нека видим кои са онези неща, които мъжете мразят в леглото:

1. Пасивност

Това са жените, които просто седят неподвижно и оставят мъжете да свършат цялата работа. Всеки път, когато си легнат с някого, чакат да получават ласки, целувки и каквото друго кавалерът реши. Това студено отношение може да убие всякакво желание у него.

Трябва да имаме предвид, че сексът е преживяване, в което двама души си доставят удоволствие и се свързват емоционално. Ако искаха кукла, щяха да си я купят и да избегнат разочарованието.

2. Изгасени светлини

Мъжете мразят да не виждат какво се случва, тъй като лампите са загасени. Визуалните стимули са от съществено значение за тяхната възбуда.

Има някои по-несигурни жени, предпочитащи да не бъдат гледани голи, а това е нещо, за което партньорите им копнеят.

Запомнете, че щом един мъж си е легнал с вас, това е защото ви желае и ви харесва такива, каквито сте. Срамът, предизвикан от определени несъвършенства, не трябва да бъде бариера в интимните ви отношения.  

Източник: iStock/Getty Images

3. Липса на предложения

Дразни ги и когато жените никога не поемат инициативата и не ги изненадват с неприлични предложения. Те чувстват, че от отсрещната страна няма истински интерес или сексуално привличане. Изтощително е да сте този, който винаги търси интимността. 

Ако не искате сексът да се изгуби с времето, трябва да показвате интерес. Съблазняването и провокирането са най-добрите действия за поддържане на връзката жива.

4. Намесване на ежедневните грижи

Разговорите или по-скоро монолозите за неща, които трябва да се ремонтират у дома или за поведението на децата, веднага намаляват либидото. Вие са там, опитвайки се да се отпуснете, за да споделите приятно време и проблемите трябва да останат на заден план.

Има други по-благоприятни среди за разговор, в които дори ще има по-голяма възможност за взимане на решения. Да правите това по време на полов акт само ще доведе до по-големи усложнения и незаинтересованост.

Източник: iStock/Getty Images

5. Сравнения с бивши

Ако сравняването с минала връзка всеки ден е досадно, то по време на секс това е фатален акт. Самочувствието на всеки би било засегнато по този начин.
Всяко човешко същество е уникално и ако нещо не ви харесва или смятате, че може да се подобри, трябва да се случи без да се използва бившия като пример. Изберете по-подходящи неща, за които да говорите по време на секс, като например за това как се чувствате и какво харесвате в партньора си.

6. Липса на информация

Мъжете мразят сами да отгатват сексуалните предпочитания на любимата си. Говоренето открито за своите сексуални фантазии помага на мъжете да поемат по правилния път.

Като цяло те са по-привлечени от жени, които мечтаят за нови изживявания и искат да са тези, които да ви ги дадат.

Ако нямат тази информация, е невъзможно да постигнете секс, след който и двамата да сте удовлетворени. 

Секс по приятелски: Пет важни правила на „приятелството с привилегии“

Още от автора:

Как да станете майстори в целувките

Това е много важно при флирт: Как да използваме езика на тялото

Игра за нови двойки: 45 въпроса, които да си зададете един на друг

Три предимства и два недостатъка на случайния секс

Най-често срещаните мъжки грешки в секса

Липсата на секс: Какво се случва с женското тяло

Добър любовник е? Как да разберем още преди да стигнем до спалнята

Най-често срещаните сексуални фантазии

По темата

Източник: vesti.bg