Мъж преби 22-годишна жена с дървен прът в Бургас

Пореден случай на насилие, този път от Бургас. Мъж преби с дървен прът 22-годишна жена. Пострадалата е с фрактура на ръката, а извършителят е задържан. Той е криминално проявен, а в дома му са открити наркотици.

В събота около 3.00 часа след полунощ при обход близо до бл. 87 в ж.к. „Меден Рудник“ полицейски служители чули викове и силен шум от счупване на стъкло. Видели през прозореца на първия етаж мъж да нанася побой над жена.

„Намесвайки се установяват пострадалата, а именно жена на 22 години от гр. Ямбол, която е имала силни болки в лявата ръка. Поради тази причина жената е откарана в УМБАЛ-Бургас, където от медицинския преглед е констатирано, че има фрактура на лакътя на лявата ръка“, каза главен инспектор Мария Анастасова, началник сектор “Охранителна полиция” в 4-то РПУ-Бургас.

Съседите не са чули нищо необичайно.

„Сам живее, наркоман е. Нищо не съм чул, кога е станало? Гледам на другия ден едно одеяло отдолу, прозорецът-счупен“, разказа Жеко Жеков, съсед.

„Там на първия етаж има едно момче, което е живял и няколко пъти влиза в затвора. Той е наркоман, той е пласьор на наркотици“, категоричен е Иван, съсед.

За побоя е задържан 44-годишен криминално проявен мъж от Бургас, който е стар познайник на полицията.

„Същият прави пълни самопризнания и предава дървен прът, с който е нанесъл побоя и телесната повреда на жената. Двамата са се познавали и го е извършил в момент на афект“, каза главен инспектор Мария Анастасова, началник сектор „Охранителна полиция“ в 4-то РПУ-Бургас.

След претърсване в дома на 44-годишният мъж са открити наркотици, сред които амфетамин и канабис.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Източник: bntnews.bg