Мъж намушка с съпруга на любовницата си във Варна

0

О кръжната прокуратура във Варна повдигна обвинение за опит за убийство на 35-годишен турски гражданин, който нанесъл удари с нож във врата, гърдите и крака на съпруга на любовницата си, съобщиха от държавното обвинение.

А.М. се установил в България след завършването на висшето си образование. През лятото на 2021 г. той се запознал случайно със своя съседка, докато разхождали кучетата си. Двамата се сближили и започнали интимна връзка, която обаче била прекратена през октомври от партньорката му. Мотивът ѝ – била сгодена за мъж, който работел в чужбина, и щяла да се омъжва.

18 години затвор за мъж, убил жестоко бившата си съпруга

Обвиняемият обаче не приел раздялата и продължил да търси контакт с дамата. След като тя отказала комуникация, А.М. започнал да я следи, причаквал я пред дома ѝ и дори проявявал грубост. Това накарало потърпевшата да сподели за случващото се със съпруга си, който се завърнал в страната през юли миналата година.

На 19 август обвиняемият нападнал с нож и нанесъл няколко порезни и прободни рани на съпруга на любовницата си, докато мъжът разхождал семейния домашен любимец. На помощ на пострадалия се притекъл случаен свидетел на нападението. Потърпевшият претърпял няколко спешни животоспасяващи операции.

Пребитата в Дупница жена: Риташе ме в корема, крещеше, че съм бременна от друг

А.М. избягал от местопрестъплението и успял да се укрие от полицията до ноември, когато бил заловен. Ако бъде признат за виновен, той може да получи наказание от 10 до 20 години затвор.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *