Матю Пери чувствал вина относно хонорара си от „Приятели“

3

М атю Пери изпитвал смесени чувства относно спечелените 1 милион на епизод за „Приятели“.

Покойният актьор, който почина на 28 октомври на 54-годишна възраст, си спомня, че се е чувствал виновен, след като той и колегите му са преговаряли за огромните си хонорари.

„Най-лошата част от това беше да се чувствам малко виновен, като „Чакай малко, отивам тук, за да правя нещо, което обичам“, споделя той в интервю за Entertainment Weekly, насрочено за финала на хитовата комедия на NBC пред 2004.

Актьорът, който изигра Чандлър Бинг в „Приятели“, разказа и за радостта от заснемането на 10-сезонния ситком заедно с актьори и приятели от реалния живот — Дженифър Анистън , Кортни Кокс , Лиза Кудроу , Мат Лебланк и Дейвид Швимер.

„Не омаловажавам колко забавно беше изживяването в „Приятели“, обясни той. „А парите бяха невероятни. Просто творческото изживяване да участвам в шоуто вероятно ми спаси живота.“

Пери, който беше открит за борбата си със зависимостта, добави: „Когато правиш милион долара на седмица, не можеш да изпиеш 37-ото питие. Трябва да се прибереш и да спиш…Това беше най-страхотната работа на света.“

По темата

Източник: vesti.bg