Мария Оряшкова прекрати спортната си кариера на Арената на “Игри на волята”

0

С ветовната и европейска шампионка по самбо Мария Оряшкова прекрати спортната си кариера на Арената на “Игри на волята”. Тя е първият участник в историята на екстремното риалити, който беше изпратен с аплодисменти. Титулуваната спортистка отпадна в двубой срещу бизнесмена Мартин Николов – Елвиса. Мария беше изпратена с комплименти за честната ѝ игра от опонента си и от водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

Източник: NOVA

“За мен беше чест да играя на тази Арена и искам да запомня всеки един момент. И днес на тази Арена е последното състезание в живота ми. Оттеглям се от спорта. Не събрах смелост да го направя на тепиха, да изляза и да оставя екипа си там, но се радвам, че успях да го направя тук. Благодаря ви!”, сподели през сълзи Мария Оряшкова.

Източник: NOVA

Въпреки предимството, което получи от Момчил Василев, в елиминационния двубой последната оцеляла от племето на Амазонките беше настигната от Елвиса, който показа остър ум и реши анаграмата светкавично.

Оряшкова е специален гост в “След Игрите” – официалния подкаст на “Игри на волята”. Епизодът с нейното участие вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. В него Мария споделя за най-трудните си моменти в живота, за стратегическите си решения в риалитито, за отношенията си с бившия командос Пеньо Гатевски – Гатьо, както и дали би участвала в All Stars.

Източник: NOVA

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в събота, 18 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Източник: vesti.bg