Любовен триъгълник и мисия под прикритие във „Великият понеделник“

0

В осмата седмица на „Великият понеделник“ предстоят нова порция интересни истории и истински приключения. Любовният триъгълник във филма „Алоха“ и комичните, но опасни приключения на „Агент XXL“, ще се борят за зрителското одобрение на уебсайта https://greatmonday.bg. На 21 август от 21:00 ч. по KINO NOVA ще бъде излъчена лентата, събрала повече гласове.

Романтичната комедия „Алоха“ разказва историята на Брайън (Брадли Купър), който се завръща в космическата програма на САЩ в Хонолулу, Хавай, където е оставил и бившата си приятелка Трейси (Рейчъл Макадамс). Той получава втори шанс и е назначен на старата си длъжност, където се запознава с Алисън (Ема Стоун), която притежава безгранична енергия. Първоначално Брайън не желае да бъде част от един екип с Алисън, но усеща, че се наслаждава на моментите, прекарани с нея. В същото време е привлечен от Трейси, която твърди, че е продължила напред с живота си, но в действителност не е.

"Алоха"
„Алоха“ Източник: NOVA

Екшън комедията „Агент XXL“ е вторият филм, за който зрителите могат да дадат гласа си във „Великият понеделник“. Агентът от ФБР Малкълм Търнър (Мартин Лорънс) получава задача да залови опасен банков крадец, за когото има подозрения, че ще посети бившата си приятелка Шери Пиърс (Ния Лонг) и сина й Трент (Джаша Уошингтън). За тази цел Майкъл минава под прикритие и се дегизира като бабата на Шери – Хати Мей Пиърс, известна още като Голямата мама.

Агент XXL
„Агент XXL“ Източник: NOVA

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ –https://greatmonday.bg/. На 21 август, точно в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата филма е събрал повече гласове. По традиция зрителите, които участват в гласуването в единадесетото издание на „Великият понеделник“, могат да спечелят по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.

Източник: vesti.bg