Луничките и други тенденции, които Меган Маркъл въведе в модата

1

С ъдейки по коментарите, Меган е или обичана, или мразена. Но тя все още остава един от основните нюзмейкъри, дори след като напусна двореца, и никой няма да спори с това.

Казват, че Меган е предназначена за Холивуд. И смятаме, че тя ще заеме достойна позиция. Защото тя е много коментирана личност, а освен това задава тенденциите за красота пред инфлуенсърите.

Източник: Getty Images

Вижте тенденциите, които въведе съпругата на принц Хари в модата, за които може би дори не подозирахте.

  • Широки вежди

Веждите, наречени „Одри“, ги имаше известната актриса Одри Хепбърн, но в наше време ги въведе отново на мода Меган Маркъл.
След появата ѝ в кралското семейство бюти редакторите издигнаха веждите на Меган в култ. Особеността на веждите е, че те леко се издигат към края. Което прави чертите на лицето по-меки и отваря очите.

  • Лунички

Меган Маркъл никога не е прикривала луничките си, винаги моли стилистите да нанасят леко покритие и се гордее с „целуната от слънцето кожа“, което е казвала неведнъж в интервюта. И това помогна на много момичета, които имат лунички по цялото лице, да обикнат външния си вид. С помощта на съпругата на Хари моделите с лунички станаха популярни в рекламните кампании и са търсени на модни ревюта. Блогърите, които повториха луничките на актрисата в майсторски класове, помогнаха за популяризирането на тази тенденция.

Източник: Getty Images
  • Кичурите

Дори по-рано от холивудските звезди на червения килим, Маркъл започна да се появява на официални събития с прическа от 90-те, която сега отново стана популярна. Тази прическа се нарича tendrills (в превод мустаци). Въпросът е да приберете косата си на кок и да пуснете два кичура отстрани на лицето си. Фризьорите казват, че тази техника помага да се изострят чертите на лицето и да се привлече вниманието към очите.

Зашеметяваща на 42: Каква е диетата на Меган Маркъл

  • Грим лате

Маркъл, по-рано от блогърите, направи грим в стил лате за официалното си появяване. Същността на грима, който плени блогърите, е да придаде на лицето ефект на тен. За да направите това, трябва да разпределите пудра, малко по-тъмна от цвета на кожата, върху скулите, челото по линията на косата, под брадичката и върху слепоочията. Подчертайте очите си със златисто-кафява палитра сенки и нанесете спирала на два слоя. А за грим на устните използвайте прасковено червило. 

По темата

Източник: vesti.bg