Къде жените се радват на най-дългия оргазъм

0

Ж ените в Шефилд съобщават, че се радват на най-дългите оргазми в Обединеното кралство – средно 15,5 секунди, както и на висока честота на оргазмите – 60 % от случаите на секс с партньор, разкрива проучване.

То установи още, че жените на възраст малко преди 50 години получават по-често оргазми, а също и най-много множествени оргазми.

Откритието противоречи на общоприетото схващане, че жените достигат своя сексуален връх през тридесетте години.

Анкета сред 1000 британки на възраст 18-75 години, проведена от компанията за сексуално здраве по повод Национален ден на оргазма на 30 юли, разкрива големите различия в сексуалния опит на жените в Обединеното кралство.

Жените на възраст между 45 и 54 години са имали най-чести оргазми (60 % от случаите по време на секс с партньор мъж), най-много многократни оргазми (50 %) и втората най-дълга продължителност на оргазмите (средно 13 секунди).

Само младите жени на възраст 18-24 години имат по-дълги оргазми (14 секунди), но те много по-рядко ги постигат (само 46 процента от секс с партньор мъж) и по-рядко са получавали многократни оргазми (43 процента).

Три причини, поради които жените имитират оргазъм

Жените от Кардиф са имали най-честите оргазми в Обединеното кралство – 65 процента, докато жените от Плимут са имали най-много множествени оргазми – 51 процента.

Най-малко сексуално удовлетворени са били жените от Белфаст, които са достигали до оргазъм само в 49 процента от случаите на секс, а само 31 процента са имали многократни оргазми, като и двата показателя са най-ниските в проучването.

Най-абсурдните и забавни реплики, казани по време на оргазъм

Очевидно е, че отношението към секса на по-зрелите жени се променя и те по-често искат да водят пълноценен сексуален живот и след менопаузата. Освен това се наблюдават огромни регионални различия в сексуалното щастие на жените в Обединеното кралство, което е доста изненадващо.

Оказва се също така, че жените очакват повече от партньорите си, отколкото се смяташе досега, тъй като повече от една на всеки пет жени (21%) е заявила, че е скъсала с партньор, защото не е била удовлетворена сексуално.

Младите жени са най-склонни да се разделят с партньора си, защото не са удовлетворени в леглото (34%), докато жените над 55 години са най-малко склонни да се разделят (12,5%).

По темата

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *