Кухнята на Ада влиза в „Черешката на тортата“

0

С ледващата седмица „Черешката на тортата“ се превръща в кулинарна арена за петима от най-любимите участници в петия сезон на Hell’s Kitchen България. Големият победител в най-горещото кулинарно шоу Станислав Иванов, завършилата на второ място Виолета Стоянова, врачанското чудо Цветомира Стоянова, шампионката по влизане в спорове и месенето на хлябове Наталия Ганчева и варненецът с огромно чувство за хумор Виктор Ковачев този път ще се борят за одобрението не на шеф Виктор Ангелов, а на шеф Иван Манчев. Дали седмицата ще премине в духа на градивната дружеска критика или в духа на самоотвержените колегиални комплименти, не пропускайте да разберете от понеделник до петък от 20:00 ч. по NOVA.

Наталия Ганчева
Наталия Ганчева Източник: НОВА

Наталия Ганчева ще открие надпреварата с традиционно меню и грандиозно посрещане по български в понеделник. Атрактивната собственичка на пекарна отново ще покаже, че крехката й визия няма общо с твърдия й характер. Наталия ще заложи на традиционни български ястия, като специално място в менюто й ще заеме погача по рецепта на баба й. Времето ще се превърне в най-големия враг на домакинята и притеснението ще я накара да допусне грешки. Ще успее ли да ги прикрие от гостите и шеф Манчев?

Виолета Стоянова
Виолета Стоянова Източник: НОВА

След Наталия талантливата Виолета Стоянова ще предложи артистичност и много уют. Заелата почетното второ място участничка в Hell’s Kitchen е избрала пасторална локация в китно рилско село, за да поднесе любими рецепти. Вили държи да потопи останалите в домашна атмосфера, затова ще извика очарователно подкрепление в лицето на дъщеря си. Менюто ще бъде цветно и балансирано, изборът на продукти за основното ястие пък ще впечатли всички. Ще успее ли Вили да откаже от врачанската ракия Цвети и какъв естествен завой ще поемат разговорите на масата, разберете във вторник.

Станислав Иванов
Станислав Иванов Източник: НОВА

В сряда в кухнята става горещо с победителя в сезон 5 на Hell’s Kitchen Станислав Иванов. Амбициозният сладкар от Перник ще се фокусира върху три вкуса – сладко, солено и кисело. Перфекционизмът и страстта ще струят от всеки елемент на вечерята му – питки брьош, хрупкави листа и впечатляващ десерт, са само част от изкушенията, с които Станислав ще покаже, че е готов за нова победа. Възможно ли е шампионът да готви поне веднъж облечен, променил ли се е животът му след участието в кулинарното риалити и с какви зрелища планира да остави гостите без думи?

Виктор Ковачев
Виктор Ковачев Източник: НОВА

Ориентът идва на една ръка разстояние с Виктор Ковачев в четвъртък. Усмихнатият домакин ще представи себе си с традиционна турска кухня, включваща ястия като мерджемек чорба, чобан салата, чилингир софра и катмер. Семплост в готвенето и използване на всички продукти са от голямо значение за Виктор, но възможно ли е изборът му на основно ястие да ядоса шеф Манчев? Какви забавни истории ще разкаже космополитният кулинар за живота си в Истанбул, Прага и Лондон, защо мечтае да се занимава с благотворителност и колко изненади е приготвил за компанията?

Цветомира Стоянова
Цветомира Стоянова Източник: НОВА

В петък Враца ще се превърне в столица на кулинарията. Младата надежда Цветомира Стоянова няма да изневери на автентичната си същност и ще предложи местно меню според своите собствени разбирания. Тя ще поднесе няколко разядки, шопска салата по врачански, гювечета и сладък салам. Детето чудо ще докара до сълзи останалите участници със своите разкази, ще разкрие защо мъжете избягват врачанките, но някои от въпросите за любовния й живот ще я притеснят. Колко дълга може да бъде една дълга връзка и колко люта може да бъде Цвети?

Ще успее ли целеустременият екип от Hell’s Kitchen сезон 5 да оправдае очакванията на шеф Манчев? Какви впечатляващи посрещания и изненади са подготвили? Кой ще си тръгне с плакета? Гледайте в новите епизоди на „Черешката на тортата“ следващата седмица от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *