Кулинарна версия на „Семейни войни“ тази вечер в Hell’s Kitchen

0

Ш еф Виктор Ангелов ще изпита въображението и знанията на участниците в Hell’s Kitchen България. Готвачите ще получат задача да приготвят своя версия на класически ястия от българската кухня.

Източник: НОВА

Звездният отбор отново ще се изправи в готварско предизвикателство срещу загубилите от първото изпитание. Шеф Ангелов е подготвил кулинарна версия на популярното шоу “Семейни войни”, а победителите в нея ще получат предимство. Къци Вапцаров, Роксана, Виктория Капитонова, Деси Цонева, Мирослава Профирова, Емануил Июджи и участниците от Hell’s Kitchen ще трябва да познаят кой е най-посочваният отговор на кулинарни въпроси, зададени на 100 човека. Готварската задача пред двата отбора ще включва приготвянето на ястия от домашната кухня.

В края на предишния епизод шеф Ангелов отне куртките на целия син отбор и им връчи оранжеви престилки. Мястото на всички тях в шоуто ще бъде застрашено и по време на тазвечерната резервация. Шеф Ангелов ще изпрати Виктор, Васил и Цанко към общежитията, където ще трябва да си стегнат багажа и да очакват неговото решение дали ще останат в Кухнята на Ада. В края на новия епизод още един участник ще си тръгне от кулинарното шоу.

Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen БългарияFacebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *