Коя е Витория Черети? Запознайте се с новата приятелка на Леонардо ди Каприо

0

Л еонардо ди Каприо и Витория Черети са забелязвани да показват любовта си по целия свят, след като за първи път предизвикаха слухове за връзка през август 2023 г. с целувка в нощен клуб в Ибиса.

Любовта им вече изглежда се задълбочава, тъй като прекарват все повече време заедно.

Ето всичко, което трябва да знаете за новата приятелка на актьора от „Вълкът от Уолстрийт“.

  • Тя е модел

Черети е открита като модел на 14-годишна възраст на конкурса Elite Model Look Model през 2012 г., по данни на агенцията.

Класирана като една от „новите супермодели“ на това поколение от Models.com, красавицата се е появявала на кориците на Vogue, Vogue Italia, Vogue Paris, Harper’s Bazaar, Elle, Glamour и др.

Работила е и като модел за големи модни къщи като Alexander McQueen, Chanel, Fendi, Givenchy, Prada, Ralph Lauren, Versace и Valentino.

  • Тя е италианка

Черети е родена в Брезица, Италия, на 7 юни 1998 г. Баща ѝ, Джузепе, е собственик на фирма за подови настилки, а майка ѝ, Франческа, е домакиня.

  • Тя има много последователи

Черети има много последователи в социалните медии. Тя може да се похвали с 1,6 млн. последователи в Instagram. Черети е и най-търсеният модел за 2018 г. на уебсайта на Vogue Italia, според списанието.

  • Била е омъжена

Връзката на Черети с Ди Каприо идва след нейна скорошна раздяла. Тя бе омъжена за италианския диджей Матео Милери. Вече бившите съпрузи сключват брак в Ибиса, Испания, през юни 2020 г., но се развеждат през юни 2023 г.

  • Тя има страст към актьорството

Подобно на Ди Каприо, Черети обича да играе. В интервю за Vogue Paris през 2017 г. моделът споделя, че ако не се е занимавала с моделство, е щяла да учи или актьорско майсторство, или психология. Може би приятелят ѝ, носител на „Оскар“, може да ѝ помогне да получи холивудска роля.

  • Тя вече се е запознала с майката на Ди Каприо

Ди Каприо даде сигнал, че връзката му с Черети не е краткотраен флирт, когато тя беше забелязана да се сближава с майка му през септември 2023 г. Двойката беше заедно с Ирмелин Инденбиркен в музея Pinacoteca Ambrosiana в Милано, Италия.

Източник потвърди през същия месец, че Ди Каприо и Черети са пренесли връзката си на следващото ниво.

„През последните няколко месеца те прекарват доста време заедно и се наслаждават на това да се опознаят на по-дълбоко ниво“, сподели вътрешният източник.

По темата

Източник: vesti.bg