Кметът на Перник: Поел съм ангажимент да превърна града в най-добрия за живеене

1

П рез целия мандат усещах подкрепа. Благодаря на избирателите, че отново ми я показаха. Всички бяхме сплотени като едно семейство и цялата позитивна енергия се пренесе и към моя екип. Тя ми даде увереност да се кандидатирам за следващ мандат. Огромният процент, който по предварителни данни дават социолозите, много задължава. Поел съм ангажимент да превърна Перник в най-добрия град за живеене в България, така го виждам в моите мечти. Това беше първият коментар на кандидатът за кмет на Перник Станислав Владимиров след края на изборния ден, предаде NOVA.

Според предварителни данни на „Тренд“ той печели още на първи тур.

Владимиров определя като едно от най-трудните си решения това да напусне БСП.

„Опитахме да сме позитивни без излишна показност. Най-голямата помия и фалшиви новини дойдоха от Нинова и от троловете около нея, това е път заникъде. Разчитах на подкрепата на моите съграждани, това е вярната формула. С Борисов създадохме устойчиво партньорство, което беше в полза на нашия град. Случиха се хубави неща и съм сигурен, че той никога няма да ми откаже помощ“, смята той.

По повод проблема с водоснабдяването в квартал „Църква“ Владимиров увери, че от понеделник започва персонално да се занимава с него.

„Не исках да го правя в предизборната кампания. Има много странни неща, които се случиха в последните три дни в „Църква“. Точно в този момент да оставят хората без вода… започнахме мандата с водна криза, някои искаха да го завършим пак така. Уверението от ВиК е, че до часове църковци ще имат вода, ще следя това персонално“, коментира той.

Протест в Перник: Хората отказват да гласуват, защото трети ден нямат вода

Според EXIT POLL: Кметът на Бургас печели нов мандат на първи тур

EXIT POLL: Първи резултати от Местни избори 2023

Първи резултати от EXIT POLL: Как се подреди пъзелът с общинските съветници

По темата

Източник: vesti.bg