Кейт Мидълтън се срещна с музикална икона в Лондон

0

В ъв вторник принцесата на Уелс се отби в Лондон, за да посети Националната портретна галерия преди повторното ѝ отваряне за посетители.

По време на ангажимента си Кейт Мидълтън се срещна с музикалната икона сър Пол Маккартни. Неговата изложба Paul McCartney Photographs 1963-64: Eyes of the Storm включва „преоткрити и невиждани досега фотографии“, направени от певеца на „Бийтълс“. Тя ще бъде открита на 28 юни.

Кейт Мидълтън откри Националната портретна галерия в Лондон

Според The Daily Mail Кейт е попитала Пол дали има „фотографии, които са били много важни за Вас лично?“. Музикантът отговорил: „За мен са особено важни снимките на Джон и Джордж, просто защото те не са тук.“

Кейт Мидълтън, която е патрон на Националната портретна галерия, изглеждаше елегантно за разходката, облечена в тоалет на Self-Portrait, съчетан с обувки Aquazzura и черна клъч чанта на Chanel.

Източник: Getty Images
Източник: Getty Images

Споделяйки снимки и кадри от ангажимента, акаунтът на принцът и принцесата на Уелс в Instagram написа: „Невероятно е да посетим една от най-обичаните художествени галерии в Лондон и да се срещнем с хората, които стоят зад тригодишното ѝ преустройство. Благодаря на всички, които участват 🎨🖼️“.

Кейт Мидълтън отвори отново галерията след тригодишния проект за обновяване „Вдъхновяващи хора“. Преобразяването на Националната портретна галерия бележи най-големия проект за реконструкция, който сградата е виждала от 1896 г. насам. Галерията ще отвори отново врати за посетители на 22 юни.

По темата

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *