Капитанът на Гладиаторите спечели лидерския сблъсък в „Игри на волята“

0

И ван Рълев, капитанът на Гладиаторите, спечели оспорваната битка срещу плувеца Михаил Кръстев, който предвожда Старейшините тази седмица. Двубоят включваше плуване и елементи за точност и издръжливост. Зъботехникът от Симитли се наложи над своя опонент и избра предимство за себе си.

Източник: NOVA

Иван Рълев получи от водещия Димо Алексиев 50 златни гроша и Сабите на спасението, които му дават два гласа на номинационен съвет по негов избор. Той трябва да пази наличието на преимуществото си в тайна, защото в противен случай то ще загуби своята сила.

Източник: NOVA

Победата на Рълев още повече обезкуражи Михаил, който стартира капитанската си седмица със загуба на териториалната битка. В утрешното номинационно съревнование Старейшините отново ще се изправят срещу Гладиаторите. Загубата ще изпрати едно от двете племена на съвет, където участниците ще трябва да изпратят на елиминация един от своите.

Битката утре ще реши и спора между модела Благомир Мастагарков и милионера Мартин Николов – Елвиса, които ще се изправят един срещу друг на Колелото на смъртта. Кой ще се докаже като по-добър на Арената?

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в сряда, 8 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Източник: vesti.bg