Как iPhone автоматично да изтрива SMS кодове string(7) „rss.php“

0

В ече все повече онлайн услуги изискват профили, а влизането в тях е съпътствано с изпращане на SMS кодове за верификация. Те бързо могат за задръстят входящата кутия за SMS-и, особено ако човек използва по няколко профила, в които влиза ежедневно.

Добрата новина е, че iOS 17 има функция, която може автоматично да изтрива тези еднократни съобщения. Това е възможно чрез активирането на една семпла настройка.

Потребителят трябва да отвори основното меню с настройки на iOS 17 и да избере секцията Passwords. След това трябва да натисне Password Options.

Android ще позволи да скриваме приложения

Следващата стъпка е активиране на опцията Clean Up Automatically. Когато тя е включена, iOS 17 ще разпознава еднократните съобщения с кодове и ще ги изтрива автоматично, след като функцията AutoFill (тя също трябва да е активирана) разпознае код и го използва за влизане в профил.

Експерт: Системите на ChatGPT имат фундаментален проблем

Google представи новия си AI – Gemini

При това тя работи не само с SMS-и, но и с имейли, стига да са в приложението Mail на iOS. Изтриването става веднага, след като потребителят използва AutoFill за копиране на кода и въвеждането му в полето на даденото приложение. Така входящата кутия няма да бъде затрупвана от ненужни еднократни съобщения и имейли.

Google подобрява светофарите с AI

И Amazon пуска свой чатбот, този път за фирми

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *