„И просто ей така…“: Кари Брадшоу се завръща във втория сезон на сериала

0

К ари Брадшоу се завръща във втория сезон на „И просто ей така…“, съобщи Ройтерс. Продължението на сериала „Сексът и градът“ отново ще бъде на екран тази седмица.

Героинята Кари Брадшоу, с подкрепа от приятели – стари и нови – продължава живота на независима жена, след като загуби съпруга си в първи сезон. 

„Чувствам се развълнувана от този сезон“, споделя актрисата Сара Джесика Паркър, която е в ролята на Кари. „Първият сезон беше тъжен, което е нормално след загуба. Със сигурност ще бъде интересно да се изиграе повторната поява на Кари като необвързана жена в Ню Йорк. Градът вече не е същият, героинята – също“.

Сериалът „Сексът и градът“ се излъчва от 1998 до 2004 г. , посветен е на приятелството и любовните връзки на Кари и нейните приближени Миранда, Шарлот и Саманта.

„И просто ей така…“ разказва историите на Кари, Шарлот и Миранда – всички вече на 50 години. Има и три нови героини – Че, Сийма и Ная. „Бях много развълнувана от този сезон“, каза Паркър.

Режисьорът, сценарист и продуцент Майкъл Патрик Кинг казва, че целта на втория сезон на сериала е била новите герои да изглеждат добре познати на публиката. 

През новия сезон Кари ще срещне бившия си годеник Ейдън. Ще има и изненадваща поява на Ким Катрал в ролята на Саманта. Катрал е част от оригиналния актьорски състав на „Сексът и градът“. В първия сезон зрителите видяха Кари да си пише съобщения със Саманта, която е в Лондон. „Добавянето на лицето към текстовите съобщения ми се видя добра идея“, споделя Сара Джесика Паркър. „Съвсем за малко, но е много мило.“ 

По темата

Източник: vesti.bg