Ива Георгиева беше санкционирана за грубо нарушение в “Игри на волята”

0

С ъстезателката по плуване Ива Георгиева от Амазонките беше наказана да напусне племето си и да се отправи към Чистилището, където става част от Изгубените. Това обявиха водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев преди началото на номинационната битка. Причината за санкцията е, че Ива си е позволила да се възползва от неправомерно внесения телефон на дисквалифицираната Албена Ситнилска, за да проведе личен разговор.

Загубата на Румен Радев и наказанието на Ива още повече отслабиха племето на Амазонките и те завършиха последни в номинационната битка. Победата грабнаха Старейшините, които се движиха рамо до рамо с Гладиаторите, но на финалната права успяха да ги изпреварят. Червените заеха второто място след като Цвети Станева и Калоян Митов наредиха пъзела светкавично.

Източник: NOVA

Преди битката плувецът Радостин Кръстев, който се върна от Чистилището при Гладиаторите, трябваше да изпрати един от червените обратно на изоставения плаж. Той се спря на Крум Апостолов. След наказанието за Ива обаче, футболният съдия се завърна на Арената, прекарвайки рекордно кратко време в компанията на Изгубените.

За елиминационната битка утре Амазонките ще трябва да номинират двама от своите. Дали женската коалиция ще се запази или племето ще държи да съхрани мъжката сила на всяка цена? Каква ще бъде съдбата на Ива на съвета на Изгубените? Ще ѝ дадат ли шанс да се бори за място в играта Виолета Стайкова и Никол Дунев?

Източник: NOVA

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в четвъртък, 12 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.

Източник: vesti.bg