Жестока битка изпрати в Чистилището 8 от участниците в “Игри на волята” 5

0

Н езабравима битка между най-близките хора в “Игри на волята” 5 беляза втория премиерен епизод на екстремното риалити. В жестока надпревара, изпълнена с много сълзи и радост, се изправиха едни срещу други братя и сестри, влюбени, деца и родители. Те бяха разделени в два отбора още със стъпването си на Арената, където водещите на риалити формата Ралица Паскалева и Димо Алексиев им съобщиха, че само един от тях ще продължи напред.

Победата в драматичната битка завоюва отборът на сребърния медалист от Олимпиадата в Атланта Красимир Дунев, съставен още от носителката на титлата “Мис България 2018” Теодора Мудева, геният-програмист, завършил в Китай, Момчил Василев, зъботехникът Иван Рълев, шампионът по културизъм Валентин Петров, рекордьорът на Гинес Радостин Кръстев, бизнес дамата Виолета Стайкова и близначката Теодора Маринова. С края на битката бяха сформирани и новите 3 племена – това на Амазонките – съставено само от жени, на Гладиаторите – включващо само мъже и на Старейшините, част от което са участници с по-голям житейски опит.

Източник: NOVA

Най-близките хора на победилите в битката вече не са част от играта и ще трябва да се борят с нечовешките условия на Чистилището, за да се върнат обратно в битките на Арената. Четвъртото племе, което ще носи името Изгубени, ще живее на изоставен плаж без храна и удобства. В него попаднаха Никол – дъщерята на Краси Дунев, Васил – братът на Момчил Василев, Румен – любимият на Теодора Мудева, Михаил – братът на Радостин Кръстев, Денислава – дъщерята на Виолета Стайкова, Николай – братът на Иван Рълев, Елена – дъщерята на Валентин и близначката на Теодора – Веселина Маринова. Те ще се изправят в оспорвани битки помежду си, за да получат правото да се върнат в племето на любимия  човек.

В „Игри на волята” 5 влязоха още четирима участници, които формираха новото племе на Старейшините. Те ще излизат на Арената в син цвят. Милионерът Мартин Николов – Елвиса, моделът и бивш футболист Благомир Мастагарков, собственичката на салон за красота Моника Николаева и репортерът Трифон Симеонов – Туньо получиха директен билет за племето на Старейшините и не трябваше да се борят за своето място на Арената. Към тях се присъединиха част от победителите тази вечер – Дунев, Виолета, Валентин и Момчил. В изцяло женското племе на Амазонките влязоха Мудева и Теодора, а в това на Гладиаторите – Радостин и Иван Рълев.

Източник: NOVA

В понеделник трите племена ще влязат в тежка битка за територия. Амазонките, Гладиаторите и Старейшините ще се борят за луксозната Резиденция. Завършилите на второ място ще прекарат седмицата в Стопанството, а загубилите ще гладуват и студуват на Дивата река.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в понеделник, 4 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *