Жан Тод: Михаел Шумахер вече не е онзи, когото познаваме от Формула 1

5

Ж ан Тод разкри малко за ситуацията около неговия приятел и бивш колега в Скудерия Ферари – Михаел Шумахер. Бившият шеф на „черните кончета“ обаче призна с тъга, че великият германец „вече не е онзи Михаел, който всички познаваме от Формула 1“, пише Gong.bg.

В следващите седмици ще се отбележи десетгодишнината, откакто седемкратният световен шампион претърпя много тежък инцидент по време на ски ваканцията си, като оттогава не е виждан или чуван публично.

Инцидентът с Михаел Шумахер: Разследване разкри две фатални грешки

Тод е един от малкото хора, които имат достъп до 54-годишния германец, който е любимец на редица поколения фенове на най-технологичния спорт на планетата.

„Михаел е тук, така че не си липсваме“, заяви Тод пред френското издание L’équipe.

„Понякога животът е несправедлив“: Братът на Шумахер разказа за семейството на шампиона

“Истината обаче трябва да я знаят всички. Това не е онзи Михаел, който познаваме от периода му във Формула 1. Той е много различен. Важно е, че е върло подкрепян от своята съпруга и неговите две деца, които го пазят“, заяви още Тод.

Шумахер претърпя черепно-мозъчна травма през декември 2013 г. след падане във Френските Алпи, но никой не знае какво е състоянието на славния пилот от Формула 1.

10 години след ски инцидента: Адвокатът на Шумахер разкри защо няма информация за състоянието му

„Неговият живот е различен сега и имам привилегията да споделям някакви мигове с него. Това е всичко, което мога да кажа“, продължи с изказа си по темата Тод.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *