Една пречка по-малко пред добрата спортна форма

0

Е дна от най-често предлаганите и използвани социални придобивки в добрите компании за работа е картата MultiSport. Тя дава възможност на базата на месечен абонамент да се спортува безплатно в над 1000 обекта.
 
Удобствата на такава карта не са малко и тя наистина се е превърнала в неизменна част от модерния, градски начин на живот.
 
Абонаментът дава възможност да се изпробват различни спортове, да се тренира в разнообразни зали в различните дни спрямо програмата, да се посещават клубове в други градове и не на последно място – дава достъп до СПА центрове и басейни, както и до сезонни активности като кънки на лед през зимата, ветроходство през лятото и други.
 
В началото на новата година от компанията излизат с ново подобрение на услугата – дигитализиране на картата.

Удобното е, че всеки сам избира дали да ползва пластиката или апликацията.  

Приложението вече е налично в Google Play и App Store.  

Източник: Multisport

Ето с какво дигиталната карта е за предпочитане пред пластиката:

Отпада нуждата от идентифициране с документ за самоличност всеки път, когато посещавате обект от мрежата на MultiSport.
 
Има възможност за локализиране на най-близките обекти спрямо местоположението ви и така отпада оплакването “фитнесът е много далече”. Тази опция ще е особено полезна, когато човек е в друг град и не е запознат добре с наличните спортни центрове.
 
Новото приложение на MultiSport дава достъп и до отстъпки в различни магазини и обекти, свързани със здравословния начин на живот и хранене.
 
А ако все още не сте ползвали карта MultiSport или пък вашата залежава в портфейла и отдавна не сте я вадили оттам, ето как да вземете най-доброто от своята MultiSport карта:
 
Месец на експериментите
 
Ако досега не сте спортували, посветете първия месец от старта на абонамента на вашия MultiSport на експерименти. Ходете поне два пъти седмично на различни спортове, дори такива, които си мислите, че няма да ви харесат. Човек често може да изненада сам себе си.
 
Разнообразието е ключът към постоянството
 
Благодарение на MultiSport картата имате възможност да посещавате различни спортни центрове, вместо само един-единствен. Така има по-голям шанс да продължите да тренирате, вместо да се откажете, само защото ви доскучава.

Източник: Multisport

Има място и за релакс
 
Освен до спортни активности, MultiSport дава достъп и до редица СПА центрове, в които единственото занимание е да отпускате в сауната или парната баня. Така че в дните, в които не ви се спортува, отново има повод да използвате новото приложение на MultiSport.
 
Важното е да отбележим, че ако активирате дигиталната си карта, пластиката става неактивна. За повече информация и за изчерпателен списък на всички обекти, в които се приема MultiSport, посетете страницата на компанията.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *