Дрю Баримор обясни отказа си от пластични операции

0

З вездата от филмите „Извънземният“ и „Диетата на Санта Кларита“ Дрю Баримор обясни защо е отказала пластичната операция.

В разговор с People 48-годишната актриса сподели, че се страхува от зависимостта от пластичната хирургия и планира да се въздържа от пластични операции възможно най-дълго.

„Интересно ми е да видя дали в бъдеще ще се превърна в кожен чувал! Много съм склонна към пристрастяване и се страхувам, че ако започна, ще повтарям това и онова в себе си до безкрай. Това ме плаши”, каза популярната актриса.

Вместо пластична хирургия, Баримор предпочита да експериментира с цвят на косата и козметични продукти. В същото време, актрисата сподели, че стареенето не я разстройва, а я прави щастлива.

„Да приемеш възрастта си е толкова положително, здравословно послание. А в моменти на опасност здравето е важно. Ако имаш здраве, можеш да мислиш за нещо друго, например за красота“, каза актрисата.

Според някои пластични хирурзи често възрастта на човек след лифтинг или други процедури против стареене може да се разкрие по ушните миди. Понякога хирургът, когато извършва лифтинг и подмладяване, забравя за тази част от тялото.

По темата

Източник: vesti.bg