Десетки ботевисти присъстваха на коледното тържество на клуба, бяха очертани перспективите и възможностите за развитието му

Коледното тържество под наслов „Ботев Пловдив и Приятели“, инициирано от благодетеля на клуба Антон Зингаревич, събра на едно място десетки ботевисти, сред които видни общественици, представители на „Сдружение ПФК Ботев“, „Фондация Жълто и Черно“, легенди на клуба, както и любимците на привържениците – капитанът Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов. То се проведе в скайбокса на стадион „Христо Ботев“.

В стилна и непринудена обстановка присъстващите сплотиха редиците, като демонстрираха задоволство от развитието на клуба и оптимизъм за бъдещето. На събитието бе направен анализ на изминалата година от изпълнителния директор Алексей Киречек, като бяха очертани перспективите и възможностите за развитие пред Ботев (Пловдив).

Мажоритарният собственик Антон Зингаревич изрази удовлетворението и благодарността си към гостите за безрезервната подкрепя, която оказват на клуба, като анонсира желанието си за създаването на Обществен съвет в отворен формат, в който да бъдат дискутирани визиите за бъдещото развитието на клуба.

Председателят на „Сдружение ПФК Ботев“ – Борис Гиздаков изказа задоволството си от постигнатия във времето пълен синхрон и взаимно доверие, царящо между партньорите в акционерното дружество, отчитайки факта, че клубът няма никакви затруднения от финансов характер, за което благодари на своите партньори.

Интересни истории от миналото на Ботев, свързани с неговата благотворителна и социална дейност, представиха от „Фондация Жълто и Черно“, а капитанът Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов демонстрираха уважение към присъстващите ветерани, като изразиха увереността си в доброто бъдеще на клуба и благодариха на ботевистите за тяхната подкрепа.

Последвайте нашия канал „Спорт по БНТ“ във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Източник: bntnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *