Делян Пеевски, съпредседател на ПГ на ДПС от Шумен: Дойдох при вас, за да ви чуя! Бъдете спокойни и уверени, и ще имаме добри резултати на изборите в неделя

1

„Дойдох при вас, за да ви чуя. За нас е важно да знаем от каква подкрепа имате нужда, за да се развиват общините ви и хората да са доволни“.

С тези думи се обърна към кандидатите за кметове и общински съветници от областите Шумен, Варна, Силистра и Добрич съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски. Срещата се проведе в предизборния щаб на ДПС в Шумен.

Източник: ДПС

Делян Пеевски пое ангажимент към представителите в местната власт да им даде мощна подкрепа за реализацията на политики и стратегии, които ще помогнат на икономическото и социално развитие на регионите им.

Източник: ДПС

За да има видими резултати от работата на представителите на ДПС и връзката с централната власт, присъствието на партията в общините трябва да е много силно и всички да бъдат много активни, за да могат да помагат на избирателите ни, напомни Пеевски на кандидатите за кметове и общински съветници.

Източник: ДПС

Той призова към нетърпимост и нулева толерантност към опитите за противопоставяне и нечестните похвати в предизборната кампания.

„С насилие нищо вече няма да се случва в тази държава. Бъдете спокойни и уверени, и ще имаме резултати. Може да е по трудния начин, но ще ги имаме“, увери ги Пеевски.

В разговора с Делян Пеевски участваха кметовете на област Шумен, Силистра и Добрич, община Венец – Нехрибан Ахмедова, община Върбица – инж. Мердин Байрям, община Каолиново – Нида Ахмедов , община Каспичан – Зелиха Марем, община Никола Козлево – Исмаил Недрет, община Нови пазар – Айсел Руфад, община Велики Преслав – Христо Кюркчиев, община Хитрино – Емин Шакир, Смядово – Гинка Йорданова, община Шумен – Сунай Садък, кандидат за кметовете на община Дулово – Невхис Мустафа, община Главиница – Наждет Джевдет, Сезгин Галиб водач на листа на ДПС в Дулово, областният на ДПС Добрич Ердинч Хаджиев, кандидат кмета на община Крушари Илхан Мюстеджеб.

Източник: ДПС

Да подкрепят кандидатите за местна власт пристигнаха и и зам.-председателят на НС Филиз Хюсменова, народните представители Хамид Хамид, д-р Джевдет Чакъров, Гюнер Ахмед, Ертен Анисова.

Източник: ДПС

Съпредседателят на ПГ на ДПС посети храма “Свети три светители” и емблематичната Томбул джамия в Шумен.

„Това съдържание е част от платената изборна рубрика на сайта.“

Източник: vesti.bg