Гонка и пострадали полицаи край Кюстендил

1

Д нес следобед лек автомобил „Мерцедес“ е причинил пътнотранспортно произшествие в района между селата Нов чифлик и Багренци, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Кюстендил, предава „Фокус“.

Водачът е шофирал рисково и не се е подчинил на подадените полицейски сигнали за спиране и проверка по пътя от Банско по главен път Е- 79, навлязъл е на територията на Кюстендилска област и е поел в посока Кюстендил.

Гонка с бус, пълен с нелегални мигранти в Бургас

Служителите от оперативните дежурни на областните дирекции на МВР– Благоевград и Кюстендил са били в непрестанна връзка, оперативният дежурен  на Областна дирекция на МВР – Кюстендил, разпоредил изграждането  на контролно-пропускателни пунктове,  водачът продължил да не се подчинява на подаваните сигнали от полицейските служители и рисково да шофира. Преминавайки през заграждения и шипове с твърде висока скорост, ударил служебен автомобил  „Опел Астра“,  после и крайпътно дърво.

41-годишният шофьор е изведен от автомобила, задържан е, предстои да му бъдат направени медицински преглед и изследвания в кюстендилската болница. Двама полицаи са прегледани в кюстендилската болница – единият е със счупен пръст на единия крак и изкълчено рамо, другият е със  счупен пръст на дясната ръка.

Спецакция на пътя в София, колко и какви нарушения са установени

Започнато е досъдебно производство по случая. Уведомена е прокуратурата.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *