Гладиаторите решиха кого изпращат на елиминация срещу Краси Дунев

0

Ф утболният съдия Крум Апостолов е вторият номиниран участник от Гладиаторите, който утре вечер ще се изправи срещу олимпийския медалист Краси Дунев. Един от двама им ще напусне “Игри на волята” завинаги на крачка от сливането на двете племена.

Източник: NOVA

До номинацията на Крум се стигна след като Гладиаторите загубиха битката срещу Старейшините. Денислава Велкова и Момчил Василев от синьото племе отново показаха страхотна работа в екип, докато Гладиаторите изпитаха трудности по време на играта.

Източник: NOVA

Утрешната елиминация ще бъде предвождана от битка на съюзниците. В петия сезон на “Игри на волята” тези сблъсъци са от ключово значение, защото предимствата на Арената са по-големи от всякога. Това ще направи избора на съюзници от страна на Краси Дунев и Крум Апостолов още по-важен.

Източник: NOVA

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в петък, 10 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Източник: vesti.bg