Гладиаторите Гатьо и Цветелин стават част от племето на Амазонките

0

Д вама от лидерите на Гладиаторите вече са част от племето на Амазонките. Командосът Пеньо Гатевски – Гатьо и брокерът Цветелин Гешов бяха пленени от победителката в елиминационната битка тази седмица Виктория Йорданова.

Източник: NOVA

Гладиаторите трябваше да платят висока цена след като заложиха на играч, който загуби кастинг битката. Мъжете от племето прогнозираха, че победата ще бъде за Камен Стоянов, един от най-добрите претенденти за участие за сезон 5. Той се изправи в дуел срещу шампиона от третия сезон на риалитито – олимпиеца Андрей Гридин. Гладиаторите подцениха Гридин, който спечели битката с огромна преднина и показа, че все още е непобедим на Арената. Така олимпиецът си осигури и място в сезон All Stars на “Игри на волята”.

Източник: NOVA

Новите членове на Амазонките Гатьо и Цветелин понесоха тежко решението на Виктория да ги плени и да се състезават за женското племе. Преди важната териториална битка тя ще трябва да изравни силите като изпрати една от амазонките при Гладиаторите.

Как ще повлияе на играта разместването в племената и дали Амазонките най-накрая ще успеят да се измъкнат от кошмарните условия на Дивата река? Това предстои да разберем от развоя на териториалната битка в следващия епизод на екстремното риалити.

Не пропускайте „Игри на волята“ в понеделник, 18 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *