Вълшебната дата 12.12: Ето как да сбъднем желанията си днес

0

12 декември е последната огледална дата през 2023 г. На този ден всички ни очаква голям късмет, но за да го привлечете, трябва да следвате простите препоръки на нумеролозите, пише Edna.bg.

Като цяло днес ще бъде много благоприятен ден, чиято основна тема ще бъде духовността и вътрешният мир, тъй като начело ще стои числото 3. Да, възможно е в началото на седмицата на много от нас да не им е до духовност, но не работим през цялото време, затова отделете време за малко усамотение, съзерцание и духовни практики.

Източник: iStock/Getty Images

Ето как да сбъднете желанията си на днешната магична огледална дата:

  • Опитайте се да определите основните си цели за бъдещето

Това е много важен съвет за 12 декември. На тази огледална дата нумеролозите силно препоръчват да си поставите цели за бъдещето. Просто няма по-добър ден за планиране, защото Тройката помага да се види цялата картина на живота като цяло, а не само неговите фрагменти.

Днес трябва да подредите приоритетите си и да се заемете с вашите желания и мечти. Това е ден, в който бъдещето и настоящето са важни, но не и миналото. Направете график за следващата седмица, за останалите три седмици и за празниците. Това ще ви помогне да придобиете интерес към живота, да намерите нова мотивация.

  • Не се самоанализирайте

Днес не е нужно да се ровите в миналото и да се упреквате за минали грешки и проблеми. Това само ще доведе до нови проблеми. Бъдете оптимисти и не забравяйте, че всичко, което се е случило в миналото, е направено за по-добро. Тройката ще се опита да ви помогне да разберете, но не с причините, а с последствията от стари решения и грешки. Много скоро ще получите компенсацията си и енергията на числото 3 ще ви помогне в това.

Източник: iStock/Getty Images
  • Правете добро

Вселената ще ви помогне да осъществите желанията си, ако действате с чиста съвест по отношение на близки, приятели, колеги и хората като цяло. Помогнете на тези, които искат вашата подкрепа, и не се страхувайте да предложите помощта си на хора, които искат да направят нещо добро. В такива дни е необходимо да обединим усилията си в борбата за доброто и справедливостта. Развеселете тези, които са тъжни, помогнете на тези, които са в труден период, и също така насърчете тези, които са загубили вяра в най-доброто.

  • Правете духовни практики

Медитирайте, четете молитви, мантри. Общувайте с Бог и не се страхувайте да поискате от него нещо светло и добро. Ако не проявявате егоизъм, опитвайки се да помогнете на другите, висшите сили определено ще забележат това, след което ще се опитат да помогнат за изпълнението на вашите желания днес и в близко бъдеще. 

По темата

Източник: vesti.bg