Виолета Стайкова: Дори по лекарско предписание, аз нямаше да напусна “Игри на волята”!

0

Б изнес дамата Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в пети сезон на “Игри на волята”. Тя отпадна на крачка от финалите и беше в подкаста “След Игрите”.

Пред водещата Ива Иванова Виолета разкри, че искрено се забавлява от всичко, което чете по свой адрес онлайн. Виолета, която от 23 години живее в САЩ, споделя, че ѝ е отнело десетилетие да започне собствения си бизнес. В “След Игрите” тя разказва за пътя си до първия милион.

Виолета вярва, че дъщеря ѝ Денислава има място на финала. Двете влязоха заедно в екстремното риалити, но в последствие бяха разделени. Бизнес дамата е категорична, че е играла заради дъщеря си и дори лекарите да я бяха посъветвали да се откаже заради тежките си контузии, за нея това е неприемливо решение.

Виолета споделя и кой е нейния перфектен женски финал за сезон 5 на “Игри на волята”.

В “След Игрите” Виолета открехна завесата за отношенията си със своя най-голям враг в шоуто – Мартин Николов – Елвиса. Тя определя милионера като неподходящ за игра в коалиция, заради своята избухливост и тенденцията му да предава близките си хора. Въпреки това в подкаста тя сподели и какви са силните качества на Мартин.

Виолета разкри още кой е най-силният и най-слабият ѝ ход в “Игри на волята”, най-забавните ѝ моменти с Рълев и Радо при Гладиаторите и каква е тайната на нейната баница.

Епизодът с участието на бизнес дамата вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

По темата

Източник: vesti.bg