Веско Маринов: Нека 2024 г. да е такава, каквато никога не сте преживявали

0

„Желая една страхотна Нова година – неповторима, успешна, много здрава и такава, каквато никога не сте преживявали“.

Това пожелава за всички големият и обичан български певец Веселин Маринов, който ще бъде част от впечатляващия финал на 2023 година, който NOVA ще постави с празничната си програма на 31 декември от 22:30 ч.

Водещи на специалното издание „Гала вечер на NOVA” ще бъдат емблематичната Гала, а неин партньор ще бъде известният футболист и любимец на публиката Валери Божинов.

А какво да очакваме още в новогодишната вечер от ефира на NOVA?

Програмата наистина ще е забележителна.

Наред с водещите Гала и Божинов и Веселин Маринов, блясък в шоу програмата ще добавят талантливите артисти Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка, Владо Михайлов, Милена Маркова-Маца, Дарин Ангелов, Гергана Стоянова, музикалният продуцент Рафи Бохосян и неговите музиканти.

С изобилие от добро настроение и много музика ще се включат и още от най-любимите български изпълнители – Михаела Маринова, Николина Чакърдъкова, дует Ритон, Преслава, Софи Маринова и Константин.

Специалното празнично издание на NOVA кани зрителите да празнуват заедно и да изпратят годината с усмивки и добри пожелания.

В първите минути на 2024 г. настроение ще подари грандиозният концерт на едни от най-големите музикални звезди на Балканите – Лепа Брена и Драгана Миркович. Двете сръбски певици се събраха за първи път заедно на една сцена през ноември в София, за да изпълнят най-големите си хитове в едно незабравимо шоу. С този концерт радио Веселина отпразнува 31 години в ефира на България.

Насладете се на празничните часове в компанията на NOVA!

Източник: vesti.bg