Ваня Запрянова запази племето на Амазонките цяло

0

В аня Запрянова – първата жена, завършила на 3-то място в “Игри на волята”, спечели петата кастинг битка в екстремното риалити. Така тя получи покана от водещия Димо Алексиев за звездния All Stars сезон и се нареди до останалите победители в специалните сблъсъци – Михаела Тодорова, Филип Атанасов, Андрей Гридин и Димитър Морунов.

Амазонките заложиха на опита и се довериха на Ваня, която не ги разочарова. Така жълтото племе се запазва цяло, а за награда бившият командос Пеньо Гатевски – Гатьо ще може да се свърже с жена си и двамата си синове – близнаците Младен и Рангел. Конкурентката на Ваня на Арената, студентката по медицина Натали Илиева, също се представи достойно и получи заслужени аплодисменти от Амазонките.

В следващия епизод напрежението ще се нажежи до краен предел. Трите племена сериозно са нарушили правилата на „Игри на волята”, а един от участниците ще стане първият служебно дисквалифициран в историята на екстремното риалити.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в понеделник, 9 октомври, от 20:00 часа по NOVA. Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Източник: vesti.bg