Валентин Антов: Кремонезе се подобрява с всеки изминал мач

Българският напационал Валентин Антов, който през лятото премина от Монца в Кремонезе, изрази съжалението си, че отборът му допусна домакинска загуба от Парма в осмия кръг на Серия B.

Сигурен съм, че ако играем отново срещу този отбор утре или вдругиден, няма да загубим„, каза централният защитник, цитиран от сайта cuoregrigiorosso.it. Антов се утвърди в състава на „сиво-червените“ като титуляр в последните три шампионатни мача и дори получи добри оценки за мача с Парма, въпреки поражението.

Искахме да спечелим мача. Бяхме в тяхната половина през по-голяма част от мача и това създаде риск от контраатаки. Атакувахме много и е трудно да допуснем такъв гол, за няколко сантиметра не беше засада. Но сме на прав път„, сподели бившият футболист на ЦСКА, който е преминал още през Болоня и Монца.

Чувствам се добре тук, доволен съм, че съм в отбора. Работил съм със Стропа (б. а. – треньора) преди, знам какво иска от играчите. Добър тим сме, подобряваме се с всеки мач в притежанието на топката. Трудно е да загубим такъв мач, след като допуснахме гол точно, когато бяхме изравнили„, каза още Антов.

Източник: bntnews.bg