Брад Пит на 60: Ето как ще отбележи празника си 

0

Б рад Пит планира голямо съвместно празненство за рождения си ден с приятелката си Инес де Рамон.

Звездата от „Боен клуб“ и дизайнерката на бижута, които се срещат от една година, имат рождени дни с един ден разлика следващия месец: Брад ще навърши 60 години на 18 декември, а Инес ще отпразнува 31-вата си годишнина на 19 декември.

Източник сподели пред DailyMail: „Готвят съвместно празнуване на рождени дни, Коледа и Нова година. И тъй като Брад навършва 60 години, може да се подготви нещо специално по този повод“.

Въпреки очевидните планове за рождения ден, източникът заяви, че двойката не е близо до сключване на брак, тъй като са „напълно щастливи“, наслаждавайки се на „забавлението“.

Вътрешният източник добави: „Брад е щастлив и влюбен в приятелката си Инес, но каквито и да било признаци за годеж, сватба или бягство не са планирани в близко бъдеще“.

Брад не се притеснява да се ожени отново, просто това не е нещо, за което двамата мислят. Никой не притиска никого, нямат планове за деца или нещо подобно, те са напълно щастливи един с друг и им харесва как всичко е просто, забавно и вълнуващо“.

Брад и Инес за първи път предизвикват слухове за връзка през ноември 2022 г., когато са забелязани да изглеждат интимни на концерт на Боно в Лос Анджелис.

През декември те бяха забелязани заедно на 59-ия рожден ден на Брад и посрещнаха Нова година заедно на почивка в Кабо Сан Лукас.

Секси, дори облечен в пола: Брад Пит в Берлин

По темата

Източник: vesti.bg