Борисов не трябва да се страхува от Пеевски, заяви Настимир Ананиев

„Разговорът, който се случва в момента е ще има ли редовно правителство или няма да има. Според мен трябва да има редовно правителство. Борисов не трябва да се страхува от Пеевски. Той някак си се страхува да остане сам в стаята с Пеевски“, заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ Настимир Ананиев от ПП-ДБ.

„Според мен не успяхме да обясним сглобката, но един от големите проблеми беше, че не успяхме да я довършим“, заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ Настимир Ананиев от ПП-ДБ.

„Величие“ по думите му е нов играч, нова алтернатива. Ананиев призова въпросът за това защо е избран Бойко Рашков вместо него да бъде отправен към този, който може да даде отговор. Той добави, че със „сглобката“ са успели да покажат, че реформи могат да се случат.

„Искаме да направим компромис, но този компромис си има цена“.

Категоричен беше, че в ПП-ДБ „имаме проблем с комуникацията“.

„Не успяхме да коментираме това защо се прави тази „сглобка“. И друго нещо много важно – хората разбраха, че когато не гласуват, те дават сила на корпоративни вот и на купения вот. Ние сега го видяхме това нещо. Виждаме коя е първа и втора сила“, каза Ананиев.

Вижте целия разговор във видеото

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Източник: bntnews.bg