Благомир Мастагарков спаси Гладиаторите от елиминационна битка

0

Г ладиаторите спечелиха последната номинационна битка за сезон 5 на „Игри на волята“. Това означава, че Благомир Мастагарков, Виолета Стайкова, Мартин Николов – Елвиса и Иван Рълев са първите финалисти. Победата на червените донесе именно Мастагарков, който показа издръжливост и сила. Той беше обвиняван в потенциален саботаж от Елвиса, но предположенията на бизнесмена се оказаха грешни.

Източник: NOVA

Загубата на Старейшините ги изпрати на номинационен съвет. Там те трябваше да посочат пред водещата Ралица Паскалева кой ще излезе срещу Виктория Пенелова в елиминационната битка в петък. Най-много гласове получи плувецът Михаил Кръстев, който загуби единоборството срещу Мастагарков и пое вината за поражението на синьото племе. Така във финалистите се превърнаха и Денислава Велкова, Момчил Василев и Краси Дунев.

Източник: NOVA

Утре вечер ще стане ясно кой ще бъде последният играч, който ще се присъедини към най-добрите 9 участници в сезон 5 на екстремното риалити. Дали това ще бъде Виктория Пенелова, една от най-силните жени излизали на Арената, или Михаил Кръстев, един от най-подготвените мъже тази година?

Източник: NOVA

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в петък, 24 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Източник: vesti.bg