Благомир Мастагарков надделя в капитанския дуел

0

М оделът Благомир Мастагарков спечели капитанската битка срещу лидера на Гладиаторите Иван Рълев, въпреки контузията на рамото си. Синият капитан избра за свой секундант програмиста Момчил Василев, което се оказа решаващо в битката, изискваща много добра памет и остър ум.

Източник: NOVA

Мастагарков имаше възможност да избира между предимство за племето или лична облага. Той прие предложението за 50 златни гроша и два допълнителни гласа на следващия племенен съвет. Моделът беше категоричен, че племето не мисли за неговото добро, особено след изпращането му на битка с контузия.

Източник: NOVA

Червеният капитан Иван Рълев беше избрал за свой партньор на Арената най-близкия си човек при Гладиаторите – плувеца Радостин Кръстев. Грешка от негова страна обаче коства преднината им и в крайна сметка победата.

Утре предстои важна номинационна битка, която ще изпрати едно от двете племена на съвет. Тя ще включва силови дуели и ще изправи един срещу друг Виолета Стайкова и дъщеря ѝ Денислава Велкова, както и братята Михаил и Радостин Кръстеви.

Източник: NOVA

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в сряда, 25 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Източник: vesti.bg