Бившата на Илон Мъск го съди за родителски права над трите им деца

0

Г раймс съди Илон Мъск заради попечителството над децата, съобщи „PageSix“.

Както стана известно от съдебните документи, с които разполага изданието, „молбата за установяване на родителски отношения“ е подадена на 29 септември в калифорнийски съд.

С искането се цели съдът да определи законните родители на детето, ако те не са сключили брак. Все още не е постъпило искане за издръжка на детето от страна на Граймс.

Илон Мъск и Граймс започнаха да се срещат през 2018 г. Те се разделяха и събираха отново няколко пъти, като общо романсът им продължи до 2021 г. А в едно интервю певицата разкри, че продължават да имат добри отношения и все още се обичат.

Двамата имат три общи деца: син на име X Æ A-Xii, когото Граймс ражда, дъщеря Aixa Dark Siderel, която е родена от сурогатна майка, и син Techno Mechanicus, чието раждане пазят в тайна: съществуването му стана известно през септември. Мъск има общо десет деца: в допълнение към децата си с Граймс, той има пет деца с Джъстин Мъск и две със Шивон Зилис.

Преди няколко седмици Граймс написа пост в социалната мрежа X, в който поиска от Мъск да ѝ позволи да вижда сина си. По-късно постът беше изтрит, а скоро тя разкри, че се е сдобрила със Зилис: служителката на една от компаниите на Мъск е родила от него близнаци, които са родени по същото време като дъщерята на Граймс

Самият Мъск не е коментирал твърденията на Граймс. Наскоро той се появи със сина си на среща с турския президент Реджеп Тайип Ердоган и заяви, че се е разделил с майка му.

По темата

Източник: vesti.bg