Безапелационна победа на Старейшините изпраща Гладиаторите на съвет

0

С тарейшините постигнаха безапелационна победа срещу Гладиаторите. Синьото племе спечели 6 от общо 8 единоборства и показа много хъс на Арената. Денислава Велкова и Михаил Кръстев бяха безкомпромисни в представянето си и не се поколебаха да отстранят от битката своите най-близки хора в екстремното риалити – бизнес дамата Виолета Стайкова и плувеца Радостин Кръстев.

Източник: NOVA

Загубата на Гладиаторите ги изпрати край огъня, където трябваше да посочат един от своите за елиминационната битка в петък. Червените избраха Цвети Станева, която за втори пореден път ще се бори за мястото си в “Игри на волята”. Шампионката по калистеника победи Теодора Мудева в елиминационния двубой миналата седмица, но този път има вероятност да се изправи срещу много по-силен противник в лицето на Благомир Мастагарков – аутсайдера при сините.

В утрешната номинационна битка Старейшините и Гладиаторите отново ще премерят сили на Арената. Непредвидени ситуации ще изиграят ключова роля в играта и ще доведат до изпращането на едно от племената на съвет.

Източник: NOVA

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в четвъртък, 26 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Източник: vesti.bg