Бащата на момичето с 400 шева: Не знаех за заплахите, разбрахме впоследствие

2

Р аните по тялото ѝ лека-полека ще заздравеят. Раната, която е в нейното съзнание, обаче едва ли ще заздравее толкова бързо. Тя е силно момиче и ще съумее да преодолее нещата. Не иска да говори за преживяното, а и ние не искаме да я връщаме назад. Това каза пред NOVA бащата на момичето с 400 шева – Красимир.

Адвокатът на пострадалото момиче: Емоционалното ѝ състояние е сринато

Дали разследващите са се отнесли с необходимото внимание към случая на жестокост, той коментира: „Това е една нишка, в която са навързани твърде много организации. В цялата работа има и хора, които предполагам са си свършили добре работата. Хората от Първо РУ веднага установиха предполагаемия извършител. След това му е било наложена мярката за неотклонение. Явно там обаче някъде се къса нишката”.

Стана ясно, че едва преди два дни разследващите са разбрали за заплахите от страна на задържания към момичето. Красимир не знаел за заплахите и разбрал впоследствие.

„Въпросния човек съм го виждам един-два пъти, дори не го познавам. Аз бях против това отношение на дъщеря ми с него. Разбрах за някаква ревност, но не чак до такава степен, която да доведе до такива последствия”, каза още бащата.

Очаквайте подробности!

Районният прокурор на Стара Загора за момичето с 400 шева: По делото не е бездействано

След „400 шева“: Протести в цялата страна в подкрепа на обезобразеното момиче

Две обвинения са повдигнати на нападателя на 18-годишното момиче от Стара Загора (ОБЗОР)

„Направо те убивам“ и „Ще ти закача главата“ написал нападателят на обезобразеното момиче с 400 шева

От 2 до 10 години затвор грозят нападателя с макетното ножче

Източник: vesti.bg