Антони Тренчев: Здравейте от ареста в Белград, леко е мрачно

28

С ъоснователят на „NEXO“ Антони Тренчев отговори на прокуратурата с видео във Facebook. В петък главният прокурор Иван Гешев заяви, че в Белград са кацнали обвиняемите по делото „NEXO“, предаде NOVA.

„По някаква причина моето местонахождение отново стана от общонационален интерес. Реших да си кажа – „Здравейте от ареста в Белград!“. Както виждате, е леко мрачно, настроението е добро“, казва иронично във видеото Тренчев.

„За пореден път българските институции злоупотребяват с имената на международни институции – не знам докога това ще продължава. Вместо да ни кажат нещо най-накрая за кюлчетата, за чувалите, за къщите из Барселона, както обещаха януари месец, че до няколко седмици ще ни кажат нещо, се занимават кой накъде летял… Някакви тежки конспиративни теории, кой с кого ще се среща и всякакви дивотии, безкрайно несериозно и силно разочароващо. Същевременно обяснява и защо България е в такава тежка международна изолация”, казва още във видеото Тренчев.

Макар всички от нас да ходим по много тънък асфалт

и тепърва да усещаме последствията от колективните глупости на прокуратурата ни, различни държавни органи, политическия елит, задръжте оптимизъм”, призовава съоснователят на „NEXO“.

Цялото му изказване вижте във видеото тук:

По темата

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *