Антоан Стоянов: Готови сме да отговорим на агресията на азерите

Полузащитникът Антоан Стоянов е един от топфутболистите от генерация 2005 и логично е част от новия отбор за младежи до 20 години, който ще играе на 11-ти юни с Азербайджан. Роденият в Кюстендил футболист има договор със столичния Левски, но е преотстъпен в Емполи, където направи много силен сезон в отбора до 20 години (Примавера). Той призна, че все още не знае дали ще се върне на Апенините, но е мотивиран да се покаже в най-добра светлина с националната фланелка.

„Моите очаквания са да победим в Азербайджан. Искам да покажем най-доброто си лице, да се представим по най-добрия начин и да спечелим. Мисля, че имаме настроение за победа, поне като гледам как минават тренировките. Виждам, че се представяме добре. И дано да се поздравим с победа“, започна халфът.

„Готови сме да отговорим на агресията на азерите, винаги се стараем да сме агресивни. Така че който и отбор да излезе срещу нас, ще дадем максимума от себе си. Нямам яснота какво ще е моето бъдеще, но не искам да навлизам в детайли. Тук съм с националния отбор, така че мисля само за това. Чест и привилегия е да съм в националния“, допълни Стоянов.

Последвайте нашия канал „Спорт по БНТ“ във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Източник: bntnews.bg