Амал Клуни като „блестяща русалка“ на червения килим (СНИМКИ)

8

А мал Клуни винаги привлича вниманието с модния си избор, независимо къде се намира. Червеният килим на Британските модни награди не прави изключение от това.

За повода адвокатката по правата на човека избра блестящо творение с кройка на русалка, което подчертаваше по приличен начин женствената ѝ фигура и привличаше погледите от всички ъгли. По-точно тя беше с рокля на Atelier Versace.

Източник: Getty Images

Роклята без ръкави в телесен цвят беше украсена със златни и бронзови апликации, които варираха по размер и форма и създаваха омбре ефект на червения килим.

Изпод дългия подгъв на роклята надничаха златни токчета, а тя допълни външния си вид със златна чанта и бижута от Cartier.

Амал и Шарлот Тилбъри
Амал и Шарлот Тилбъри Източник: Getty Images

Гримът в нюд нюанси също вървеше страхотно с тази комбинация. За грима и този път се погрижи Шарлот Тилбъри. Нещо повече, Амал Клуни беше поканена на Британските модни награди, за да връчи на своята дългогодишна приятелка, гримьорка и предприемач специална награда за приноса ѝ към модата – която включва работа с повече от 100 дизайнери, 180 корици на списания и повече от 600 редакционни и рекламни кампании.

Пиршество от звезди на Британските модни награди за 2023 г.

По темата

Източник: vesti.bg