Александър Томаш: Ние повече се стараехме да играем футбол

Треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш сподели след драматичното равенство 2:2 с Черно море, че субективен фактор е повлиял на крайния резултат.

И двата отбора се постараха да се получи мач между първия и втория. След това се намеси фактор, който не зависи от мен и от футболистите. Докато имахме числено равенство, нашият отбор имаше своите ситуации. Ние бяхме отборът, който се стараеше да играе повече футбол. Желаехме повече победата от Черно море. Може би трябваше да решим мача в началото на второто полувреме, но това вече е до опит и класа. Не искам да коментирам съдийството. По този начин не помагаме на футбола„, коментира специалистът.

Доволен съм много от отбора си и как реагира. Имахме три много тежки мача. Във всеки един мач се опитахме да играем по начина, по който искаме да играем. Тук се играе трудно. Играл съм тук и познавам Илиан Илиев. Това, което показахме, показа какъв потенциал имаме. Явно сме засегнали някакви интереси. За следващия мач петима футболисти са аут. Във всеки един мач Локомотив ще опитва да се надиграва“, каза Томаш.

Последвайте нашия канал „Спорт по БНТ“ във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Източник: bntnews.bg